Tresao se Japan!

Izvor: Mondo, 09.Maj.2017, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tresao se Japan!

Snažan zemljotres jačine 6,0 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je danas jug Japana, saopštio je američki Geološki zavod.

Foto: MONDO, Mario Milojević

Zemljotres se dogodio na dubini od 10 kilometara u vodama kod ostrva Mijako, a japanska meteorološka agencija upozorila je na manje promene nivo mora, ali nije izdala upozorenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na cunami, preneo je AFP.

6.0 Earthquake Hits Southern Japan, No Tsunami Risk - NDTV https://t.co/WxwUjqgeCo

— Earthquake 361 (@Earthquake361) May 9, 2017

Za sada nema izveštaja o eventualnim žrtvama niti pričinjenoj materijalnoj šteti.

Novi zemljotres pogodio Fukušimu!

Japan se nalazi na čvoru četiri tektonske ploče i svake godine ga pogađaju snažni zemljotresi, ali štete koje pričine su manje zahvaljujući rigoroznim građevinskim standardima.

Za Mondo iz Tokija: Fukušima, šest godina kasnije

-----------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store!PREUZMITE JE!
Pogledaj vesti o: Cunami u Japanu,   Zemljotres u Japanu,   Japan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snažan zemljotres u Pacifiku: Nema podataka o šteti i žrtvama (FOTO)

Izvor: BKTV News, 09.Maj.2017

Zemljotres jačine 6,8 Rihterove skale pogodio je danas pacifičku državu Vanuatu, a kako je saopštio američki Geološki institut još uvek nije izdato upozorenje na cunami...Die andere Art live einem Erdbeben beizuwohnen. #RuhrUniBochum #Vanuatu pic.twitter.com/YlLrVB6fuy..Kako se navodi, zemljotres...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.