Timošenkovoj dozvoljeno lečenje u lokalnoj bolnici

Izvor: Blic, 02.Apr.2012, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Timošenkovoj dozvoljeno lečenje u lokalnoj bolnici

Ukrajinske vlasti saopštile dozvoliće bivšoj premijerki Juliji Timošenko da izađe iz zatvora na lečenje u lokalnu bolnicu zbog problema sa leđima.

aPortparol tužilaštva Jurij Bojčenko izjavio je da će se Timošenkova lečiti u specijalizovanoj klinici u gradu Harkov na istoku zemlje, gde služi zatvorsku kaznu.

Liderka ukrajinske opozicije osuđena je u oktobru na sedam godina zatvora zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zloupotrebe službenog položaja, što je izazvalo tenzije u odnosima Kijeva i Zapada, koji smatra da je to bio politički motivisan proces.

Timošenkova, prema proceni nemačkih doktora koji su je pregledali prošlog meseca, ima jake bolove i potrebno joj je hitno lečenje u specijalizovanoj klinici.

Njena porodica tvrdi da Timošenkova boluje od diskus hernije.

Povezane vesti: Lekari: Vlasti uskratile medicinske analize Timošenkovoj

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Timošenkovoj dozvoljeno lečenje u lokalnoj bolnici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2012

KIJEV -..Ukrajinske vlasti saopštile su danas da će bivšoj premijerki Juliji Timošenko biti dozvoljeno da izađe iz zatvora na lečenje u lokalnu bolnicu zbog problema sa leđima...Portparol tužilaštva Jurij Bojčenko izjavio je da će se Timošenkova lečiti u specijalizovanoj klinici u gradu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Julija Timošenko pristala na lečenje van zatvora u regionu Harkov

Izvor: Blic, 02.Apr.2012

Bivša premijerka Ukrajine Julija Timošenko pristala je da ide na lečenje van zatvorske kolonije u istočnom regionu Harkov gdje služi kaznu zbog zloupotrebe položaja...- To je najbolja ustanova koju imamo. Julija Vladimirovna se saglasila i možemo početi u bilo koje vreme - rekla je zamenik ministra...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.