Tilerson: Nisam želeo posao, žena mi je rekla da MORAM

Izvor: Blic, 22.Mar.2017, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tilerson: Nisam želeo posao, žena mi je rekla da MORAM

Državni sekretar SAD Reks Tilerson izjavio je u intervjuu za "Independent žurnal rivju" da "nije želeo, ni tražio" taj posao, ali ga je prihvatio samo zbog toga što je njegova žena rekla da bi trebalo da prihvati poziciju, navodi se na sajtu RT.

- Žena mi je rekla da bi trebalo da uradim to - navodi Tilerson u intervjuu za malo poznati list koji je osnovala nekolicina republikanaca.

On dodaje da predsednika SAD Donalda Trampa nije upoznao pre nego što je pozvan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Kulu Tramp da razgovaraju o globalnim aferama, a potom mu je i ponuđeno mesto najvišeg diplomate SAD.

- Kada me je na kraju razgovora pitao da budem državni sekretar, ostao sam u šoku - priznaje Tilerson.

Bivši izvršni direktor kompanije Ekson mobil, Tilerson, rekao je da je planirao da se penzioniše u martu i da uživa na ranču sa unucima. Kada je došao kući, kako navodi on, žena mu je rekla: "Rekla sam ti da Bog nije završio sa tobom".

Dva meseca nakon što je stupio na poziciju, Tilerson kaže da je njegova žena bila u pravu i da zaista treba da radi taj posao.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tilerson: Nisam želio ovaj posao, žena mi je rekla da moram

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Mar.2017

VAŠINGTON - Državni sekretar SAD Reks Tilerson izjavio je u intervjuu za Independent journal review da "nije želio, ni tražio" taj posao, ali ga je prihvatio samo zbog toga što je njegova žena rekla da bi trebalo da prihvati poziciju, navodi se na sajtu RT..."Žena mi je rekla da bi trebalo da...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.