Izvor: Blic, 08.Apr.2016, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telo žene za čiju smrt je osumnjičen njen muž nađeno ISPOD ZATVORSKE ĆELIJE

U bolivijskom zatvoru, ispod jedne od ćelija, pronađeno je telo žene za koju se sumnja da ju je ubio bivši suprug Marko Antonio Ramirez koji je služio kaznu za ubistvo njegove bivše devojke, prenosi AP.

Telo za koje nadležni veruju da pripada Keniji Hidalgo Kespedes, pronađeno je nakon što je jedan od zatvorenika priznao da je pomogao Ramirezu da je tu zakopa.

Ipak, on je odlučio da prizna tek nakon što mu osumljičeni Ramirez nije isplatio ugovorenu svotu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << novca od 278 dolara.

Zatvorenik Marko Antonio Ramirez osuđen je za ubistvo bivše devojke, a ženu je napao kada mu je došla u posetu kako bi raspravili oko prodaje njihovog stana.

Istraga je u toku, a nadležni razmatraju i mogućnost da je zatvorenicima pomogao i neko od zaposlenih u zatvoru.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.