TRI ŽRTVE KRVAVE SVAĐE: Nadrogirani sin izbo roditelje kuhinjskim nožem pa ubio i sebe!

Izvor: Kurir, 01.Avg.2015, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRI ŽRTVE KRVAVE SVAĐE: Nadrogirani sin izbo roditelje kuhinjskim nožem pa ubio i sebe!

Komšinica stradale porodice kaže da je između tri i četiri ujutru, čula žestoku svađu, buku i krike iz stana ubijenih

BEČ - Koruška policija potvrdila je da je 19-godišnji mehaničar, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u sredu ujutru, pre toga ubio majku i oca.

"Potvđena je sumnja policije da je počinilac sin, jer osim njega i roditelja, u to vreme u stanu nije bio niko drugi", rekao je policijski pukovnik Kristijan Martinc (Christian Martinz) iz Policijske >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << uprave Koruške.  "Poznato nam je da je sporadično konzumirao droge, u prvom redu kokain. Posle nereće utvrđeno je prisustvo kokaina u krvi poginulog mladića", dodaje Johan Rajter (Johann Reiter), iz kriminalističke grupe korušške policije specijalizovane za slučajeve ubistva.

Policija je saopštila da je sin u izvršenju zločina koristio dva duža kuhinjska noža. Najverovatnije je prvo ubio oca. Patolozi su na telu oca pronašli čak 28 rana. Potom je ubio majku, sa 17 uboda. Rane im je zadao s prednje strane. Obe žrtve imaju više rana koje su dobile pokušavajući da se obrane od napadača.

"Ubica je očigledno bio u transu, kada je počeo sa krvavim napadom, i nije mogao da se zaustavi što pokazuje brutalnost napada", kaže inspektor Rajter.

Policija je od početka sumnjala da je sin, te večeri ubio majku (40 i oca (50), a potom izvršio samoubistvo zakucavši se u kamion. Stanu je bio pun krvavih tragova, a policija je pronašli i jednu svedokinju koja je čula svađu te kobne noći. Ona kaže da je između tri i četiri ujutru, čula žestoku svađu, buku i krike iz stana ubijenih. Kaže da je  otac  pre nekoliko dana slavio 50. rođendan i da je porodica delovala harmonično.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.