Švedski novinar pušten iz zarobljeništva u Siriji

Izvor: Blic, 22.Feb.2015, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švedski novinar pušten iz zarobljeništva u Siriji

Švedski novinar Joakim Medin je oslobođen iz zarobljeništva u Siriji, u kojem se nalazio nedelju dana, objavio je danas švedski tabloid "Ekspresen".

Medin (30) je u intervjuu tom listu rekao da su njega i njegovog prevodioca zarobile snage sirijske vlade dok su radili u delu Sirije koji je pod kontrolom Kurda, prenela je agencija AP.

"Ekspresen" navodi da je Medin, koji radi kao honorarac za više >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << švedskih medija, oslobodjen kasno sinoć nakon što je proveo nedelju dana u samici.

Portparol švedskog Ministarstva spoljnih poslova Ula Jakobson je potvrdila da je Medin oslobodjen, ali nije mogla da iznese više detalja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sirija: Oslobođen švedski novinar

Izvor: B92, 22.Feb.2015

Švedski novinar Joakim Medin je oslobođen iz zarobljeništva u Siriji, u kojem se nalazio nedelju dana, objavio je švedski tabloid "Ekspresen"...Medin tom listu rekao da su njega i njegovog prevodioca zarobile snage sirijske vlade dok su radili u delu Sirije koji je pod kontrolom Kurda, prenosi AP..."Ekspresen"...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.