Stonsi krenuli na novu turneju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2015, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stonsi krenuli na novu turneju

Legendarana rok grupa "Rolling Stones" počela je svoju novu "Zip kod" turneju po SAD dvočasovnim koncertom u San Dijegu.

Stonsi su pred rasprodatim stadionom Petko Park sinoć svirali velike hitove iz svoje 50-godišnje karijere.

Mik Džeger, Kit Ričards, Roni Vud i Čarli Vots počeli su koncert sa " Jumpin' Jack Flash", pre nego što im se pridružio Geri Klark Džunior za numeru " Bitch" sa albuma " Sticky Fingers" koji će ove sedmice biti reizdat, piše AP. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Grupa je svirala i čuvene numere " Honky-tonk Woman" , " Midnight Rambler" , " Gimme Shelter" i " Sympathy for the Devil" , dok je Džeger trčao, skakao i komunicirao sa oduševljenom publikom.

Kamerni hor sa kalifornijskog Državnog univerziteta u Long Biču, pridružio se bendu za numeru " You can't always get what you want" , a nastup su završili hitom " Satisfaction " za koji se Džeger presvukao u šljokičavi crveni smoking.

Stonsi turneju nastavljaju koncertom u Kolumbusu, Ohajo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.