Srušio se teretni avion u Kolumbiji, pet mrtvih

Izvor: RTS, 21.Dec.2016, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušio se teretni avion u Kolumbiji, pet mrtvih

Pet osoba je poginulo, a jedna je preživela pad teretnog aviona "Boing" u Kolumbiji, nedugo nakon poletanja.
Kako prenosi britanski Dejli mejl, avion kolumbijske kompanije "Aerosukre" srušio se u Puerto Karenu u Kolumbiji ubrzo nakon poletanja sa aerodroma "German Olano".
Lokalni mediji su preneli da je jedna od ukupno šest osoba u avionu preživela.
Video-snimak pokazuje da se teretni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << avion srušio na poljima u Kolumbiji i da je eksplodirao.
Direktor Crvenog krsta u Kolumbiji Cezar Uruena rekao je da su iz aviona spasene dve osobe, ali da je jedna preminula u bolnici.
Avion se srušio oko 10 minuta nakon poletanja sa aerodroma. Još nije poznat uzrok nesreće.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZASTRAŠUJUĆ PRIZOR pada aviona: Jedva poleteo, probio ogradu na kraju piste i zamalo pokosio ljude, pa EKSPLODIRAO

Izvor: Blic, 21.Dec.2016

Teretni avion kompanije AeroSucre srušio se u utorak poslepodne nedugo nakon poletanja iz kolumbijskog grada Puerto Karena pri čemu je najmanje pet osoba poginulo, dok je jedan član posade preživeo...Boing 727-299 pao je oko osam kilometara od aerodroma German Olano, a bio je na letu za kolumbijski...

Nastavak na Blic...

Neverovatni snimci leta aviona trenutak pre rušenja VIDEO

Izvor: B92, 21.Dec.2016

Pad teretnog aviona tipa Boing 727 u kom je poginulo pet osoba, a jedna preživela, snimljen je kamerom, a video kruži internetom...Avion je putovao iz Puerta Karena do Bogote, a prema navodima svedoka, letelica je promašila pistu i srušila se...Jedna osoba je preživela pad aviona.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.