Spaljena još jedna džamija u Teksasu

Izvor: RTS, 28.Jan.2017, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spaljena još jedna džamija u Teksasu

Džamija u američkoj saveznoj državi Teksas, koja je opljačkana pre nedelju dana, uništena je jutros u požaru. Za sada nije prijavljeno da je ima povređenih u požaru.
Dim i plamen, koji je zahvatio Islamski centar Viktorije, spazio je radnik u lokalnoj prodavnici oko dva sata posle ponoći, posle čega je pozvao vatrogasce.

"Tužno je bilo stajati tamo i gledati kako se urušava, a požar >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je bio ogroman. Izgleda potpuno uništeno", rekao je predsednik tog centra Šahid Hašmi.
Dodao je da za sada nije poznat uzrok požara, koji je ugašen posle oko četiri sata.
AP ističe da je 21. januara neko upao u centar i ukrao pojedine elektronske uređaje, uključujući laptopove.
To je druga džamija koja je spaljena u Teksasu ovog meseca. Naime, jedna džamija u izgradnji u blizini jezera u Ostinu spaljena je do temelja 7. januara.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spaljena druga džamija u Teksasu u ovom mjesecu (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jan.2017

VAŠINGTON - Džamija u američkoj saveznoj državi Teksas, koja je opljačkana prije nedjelju dana, uništena je jutros u požaru...Za sada nije prijavljeno da je iko povrijeđen u požaru...Dim i plamen, koji je zahvatio Islamski centar Viktorije, spazio je radnik u lokalnom dućanu oko dva sata poslije...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.