Slovenački gradić dobija ulicu Melanije Tramp

Izvor: Blic, 31.Maj.2016, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenački gradić dobija ulicu Melanije Tramp

Gradonačelnik slovenskog gradića u kojem je rodjena supruga republikanskog kandidata za predsednika SAD-a ne isključuje mogućnost da Sevnica u budućnosti dobije Ulicu Melanije Tramp, kako bi joj zahvalila za publicitet koji je osigurala rodnom gradu.

"O tome još ne razmišljamo, ali bi se u budućnosti to moglo dogoditi", kazao je u razgovoru za televiziju "Nova 24 TV" Srečko Ocvirk, načelnik sevničke opštin, prenela je Hina.

Ocvirk je rekao da Sevnica "ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << još mnogo zaslužnih gradjana koji nemaju svoju ulicu, ali je Melanija za promociju Sevnice i Slovenije mnogo učinila" i dodao da u grad svako malo dolaze strane televizijske ekipe i snimaju reportaže o nekadašnjoj manekenki koja se udala za mogula nekretnina iz Njujorka.

U slučaju Trampove pobede na predsedničkim izborima Melanija bi postala prva dama, što bi po oceni Ocvirka proslavilo Sevnicu i taj kraj.

"Melanija Tramp je vrlo značajna osoba, ali o tome ne odlučujem ja nego općinsko veće", kazao je Ocvirk.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.