Simens i SAIC demantuju istragu vezano za korupciju

Izvor: Blic, 06.Maj.2015, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simens i SAIC demantuju istragu vezano za korupciju

Simens i kineska državna administracija za industriju i trgovinu (SAIC) demantovali su juče informaciju o postojanju istrage o navodnoj korupciji, vezano za zdravstveni ogranak nemačkog konglomerata koju je u nedelju objavio Rojters.

"SAIC nije pokrenuo istragu o zdravstvenom ogranku Simensa - Heltker vezano za trgovinsku korupciju", saopštio je portparol tog tela za regulisanje konkurencije.

"Činjenica je da ogranak SAIC u Šangaju ispituje ekonomski i marketinški model ogranka Dajagnostiks Simensove laboratorije Heltker, što je uobičajeno za taj sektor u celom svetu", izjavio je portparol Simensa Matijas Kramer.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Simens i SAIC demantuju istragu vezano za korupciju

Izvor: Capital.ba, 06.Maj.2015

ŠANGAJ, Simens i kineska državna administracija za industriju i trgovinu (SAIC) demantovali su informaciju o postojanju istrage o navodnoj korupciji, vezano za zdravstveni ogranak njemačkog konglomerata koju je u nedjelju objavio Rojters. „SAIC nije pokrenuo istragu o zdravstvenom ogranku Simensa...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.