Si Trampu: Sve strane da se uzdrže oko Severne Koreje

Izvor: Blic, 24.Apr.2017, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Si Trampu: Sve strane da se uzdrže oko Severne Koreje

Predsednik Kine Si Đinping rekao je svom kolegi iz SAD Donaldu Trampu da se nada da će sve strane pokazati uzdržanost oko problema Severne Koreje i da se Kina protivi svemu što krši rezolucije Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, preneli su kineski državni mediji danas.

Si je tokom telefonskog razgovora sa Trampom rekao da bi sve strane trebalo da izbegnu bilo kakve poteze koji bi pogoršali tenzije, prenela je kineska državna televizija, javlja Rojters.

U međuvremenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Južna Koreja je danas saopštila da je u pregovorima sa Vašingtonom u vezi zajedničkih vežbi sa udarnom grupom Mornarice SAD, u senci straha od nove nuklearne probe Severne Koreje.

Portparol Ministarstva odbrane Južne Koreje Mun Sang-gjun nije rekao ništa više, sem da su u pregovorima sa Mornaricom SAD.

U nedelju, dva japanska razarača pridružila su se udarnoj grupi zarad zajedničkih vežbi, prenosi Rojters.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Si pozvao Trampa na uzdržanost po pitanju Severne Koreje

Izvor: Beta, 24.Apr.2017

Kineski predsednik Si Djinping u telefonskom razgovoru s predsednikom SAD Donaldom Trampom pozvao je na uzdržanost u rešavanju problema sa Severnom Korejom, javila je danas državna televizija Si-Si-Ti-Vi (CCTV).Si je rekao Trampu da se Kina snažno protivi severnokorejskom nuklearnom programu, kojim...

Nastavak na Beta...

Si Trampu: Sve strane da se uzdrže oko Sjeverne Koreje

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Apr.2017

PEKING - Kineski predsjednik Si Đinping rekao je američkom kolegi Donaldu Trampu da se nada da će sve strane pokazati uzdržanost kada je riječ o pitanju Sjeverne Koreje, prenijeli su danas državni mediji...On je tokom telefonskog razgovora sa američkim predsjednikom dodao da se Peking protivi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Đinping poziva na uzdržanost, a Tramp na HITAN ODGOVOR Severnoj Koreji

Izvor: Blic, 24.Apr.2017

Predsednik Kine Si Đinping rekao je svom kolegi iz SAD Donaldu Trampu da se nada da će sve strane pokazati uzdržanost oko problema Severne Koreje i da se Kina protivi svemu što krši rezolucije Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, preneli su kineski državni mediji danas...Si je tokom telefonskog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.