Severna Koreja spremna da potopi američki nosač aviona

Izvor: RTS, 23.Apr.2017, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severna Koreja spremna da potopi američki nosač aviona

Severna Koreja saopštila je da je spremna da potopi američki nosač aviona, kako bi demonstrirala svoju vojnu moć.
"Naše revolucionarne snage spremne su za borbu i za potapanje američkog nosača aviona samo jednim napadom", objavile su državne novine Rodong Sinmun u nedeljnom komentaru, prenosi Rojters.

Te novine su nosača aviona uporedile sa "grubom životinjom" i navele kako bi napad >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na njega bio "pravi primer demonstracije snaga severnokorejske vojske".
U Severnoj Koreji u utorak se obeležava 85. godišnjica osnivanja Korejske narodne armije, a Rojters podseća da je ta zemlja sve važne godišnjice obeležila probama naoružanja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severna Koreja spremna da potopi američki nosač aviona i preti nukearnim napadom

Izvor: BKTV News, 23.Apr.2017

Severna Koreja saopštila je danas da je spremna da potopi američki nosač aviona, kako bi demonstrirala svoju vojnu moć..."Naše revolucionarne snage spremne su za borbu i za potapanje američkog nosača aviona samo jednim napadom", objavile su državne novine Rodong Sinmun u nedeljnom komentaru,...

Nastavak na BKTV News...

Potopićemo američki nosač aviona, počela vojna vežba Japana i SAD

Izvor: Večernje novosti, 23.Apr.2017

Severna Koreja saopštila je danas da je spremna da potopi američki nosač aviona, kako bi demonstrirala svoju vojnu moć Severna Koreja saopštila je danas da je spremna da potopi američki nosač aviona, kako bi demonstrirala svoju vojnu moć."Naše revolucionarne snage spremne...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.