Seul: Samoubica ubio devojčicu

Izvor: B92, 23.Maj.2013, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seul: Samoubica ubio devojčicu

Seul -- Sedmogodišnja devojčica iz Južne Koreje poginula je ispred zgrade kada je na nju pao samoubica koji je skočio sa 10 sprata te višespratnice u Busanu.

Četrdesetogodišnji muškarac skočio je sinoć iz svog stana na 10 spratu i prilikom pada na zemlju udario direktno u ćerku svog suseda koja je s ocem ulazila u zgradu, prenosi agencija AFP.

Samoubica koje je indentifikovan po prezimenu Jang, preminuo je na licu mesta, a devojčica je prebačen u bolnicu gde je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << proglašena mrtvom po dolasku.

Južna Koreja ima najvišu stopu samoubistva sa gotovo 50 slučajeva dnevno, odnosno 33,5 odsto na 100.000 samoubica medju zemljama članicama Organizacije za ekonomsku saradnju i razvoj u 2010. godini.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devojčica (7) poginula prilikom pada samoubice sa prozora

Izvor: Telegraf.rs, 23.Maj.2013

Muškarac je u sredu uveče skočio sa prozora svog stana na 10 spratu i prilikom pada na zemlju udario direktno u ćerku svog suseda koja je s ocem ulazila u zgradu

Nastavak na Telegraf.rs...

Devojčica poginula kada je na nju pao samoubica koji je skočio sa 10 sprata

Izvor: Blic, 23.Maj.2013

Sedmogodišnja devojčica iz Južne Koreje poginula je ispred zgrade u kojoj je živela kada je na nju pao samoubica koji je skočio sa 10 sprata te višespratnice u južnom lučkom gradu Busan, javila je danas južnokorejska televizija SBS...Četrdesetogodišnji muškarac skočio je sinoć iz svog stana...

Nastavak na Blic...

Samoubica sa 10. sprata pao na devojčicu

Izvor: Glas javnosti, 23.Maj.2013

SEUL - Sedmogodišnja devojčica iz Južne Koreje poginula je ispred zgrade kada je na nju pao samoubica koji je skočio sa 10 sprata te višespratnice u Busanu...Četrdesetogodišnji muškarac skočio je sinoć iz svog stana na 10. spratu i prilikom pada na zemlju udario direktno u ćerku svog suseda...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.