Sad i nemački poslanici žele na Krim

Izvor: Vesti-online.com, 03.Avg.2015, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad i nemački poslanici žele na Krim

Poslanici nemačkog Bundestaga iz partije "Levi" razmatraju mogućnost da posete Krim, prenosi list "Izvestija", pozivajući se na poslanika te stranke Aleksandra Noja.

- Smatram da je putovanje francuskih poslanika na Krim bio ispravno. Kao neko koga je narod izabrao, trebalo je da pokažu i prenesu zvaničnim francuskim vlastima, političarima i javnosti šta se tamo stvarno dešava. Leva stranka Nemačke ima različite poglede na politiku drugih partija u Bundestagu i zato je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << moguća poseta Krimu za nas prihvatljivija - rekao je Aleksandar Noj iz nemačke partije "Levi".

Opoziciona partija Italije "Pokret pet zvezda" ranije je zvanično potvrdila svoju posetu Krimu.

Krajem jula francuski parlamentarci su doputovali u Moskvu, a zatim su otišli na Krim i u Sevastopolj. Putovanje nije bilo zvanično. Delegacija je brojala deset ljudi koji su na sopstvenu inicijativu krenuli na Krimsko poluostrvo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.