Izvor: Blic, 22.Mar.2017, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČAN ZLOČIN Muškarac u Sloveniji ODBRUBIO GLAVE bratu i babi pa ih bacio u peć

U mestu Lukovec u Sloveniji dogodio se stravičan zločin, kada je 35-godišnji muškarac odrubio glavu svom 31-godišnjem bratu i 80-godišnjoj baki sa kojima je živeo, a glave je potom stavio u užarenu peć.

Ubica je sam nazvao policiju i rekao im da su u kući u kojoj se nalazi, dva leša, ali da je "sve mirno, pa i da policija može da dođe u miru".

Policija je saopštila da je muškarac priznao brutalna ubistva, ali da je motiv za sada nepoznat, prenose hrvatski mediji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Horor u Lukovecu: Bratu i baki odrubio glavu, pa zvao policiju!

Izvor: BKTV News, 22.Mar.2017

Muškarac (35) odrubio je glavu bratu(31) i baki(80) sa kojima je živeo, a glave je potom bacio u peć...Stravičan zločin dogodio se u mestu Lokovec, u Sloveniji... Ubica je sam nazvao policiju i rekao im da su u kući u kojoj se nalazi, dva leša, ali da je "sve mirno, pa i da policija može da...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.