Izvor: Blic, 24.Jan.2017, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKUPOCENI DAR Danski princ poklonio žženi ostrvo vredno deset miliona dolara

Danski princ Frederik je suprugu Meri za njen 45. rođendan iznenadio posebnim poklonom, prenose večeras australijski i britanski mediji, precizirajući da joj je kupio ostrvo za koje je platio deset miliona dolara i nazvao ga je Meri.

Izvor blizak danskoj kraljevskoj porodici kaže da se radi o ostrvu na obali Tasmanije i tvrdi da je princ iskoristio sve svoje pregovaračke veštine kako bi nagovorio pređašnje vlasnike da mu ostrvo prodaju jer je znao koliko će to značiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njegovoj supruzi, prenosi hrvatski "Večernji list".

Naime, Meri je preklom iz Australije i jako je vezana za domovinu i baš zbog toga je Frederik želeo da to bude jedno od ostrva koje pripada Tasmaniji, ostrvskoj australijskoj saveznoj državi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danski princ poklonio ženi ostrvo vredno 10 miliona dolara

Izvor: B92, 24.Jan.2017

Danski princ Frederik je suprugu Meri za njen 45. rođendan iznenadio posebnim poklonom, prenose australijski i britanski mediji, precizirajući da joj je kupio ostrvo, za koje je platio deset miliona dolara, i nazvao ga je Meri.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.