SKANDAL NA 11.000 METARA Potukle se stjuardese, avion morao da skrene s putanje

Izvor: Blic, 01.Feb.2016, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL NA 11.000 METARA Potukle se stjuardese, avion morao da skrene s putanje

Na letu 2598 Delta erlajnsa koji je putovao od Los Anđelesa do Mineapolisa došlo je do tuče između stjuardesa. Let je zbog toga morao da skrene sa putanje, pa su problematične stjuardese izbačene iz aviona u Solt Lejk Sitiju.

Avion koji je leteo za Mineapolis morao je prinudno da se prizemlji u Solt Lejk Sitiju kako bi dve stjuardese koje su se potukle bile izbačene iz njega.

U Solt Lejk Sitiju se zadržao 80 minuta dok zamena za stjuardese nije pronađena, a u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mineapolis je stigao sa 75 minuta zakašnjenja.

Do svađe je došlo 40 minuta od poletanja 22. januara. Njih dve su se sukobile oko raspodele posla, što je preraslo u tuču na 11.000 metara visine.

Treća stjuardesa, koja je pokušala d aih razdvoji, udarena je u lice.

Kada je kapetan čuo za tuču, tražio je da se avion prizemlji, pa se boing 757 spustio u Solt Lejk Siti. Putnici tvrde da su tri stjuardese izbačene iz aviona zbog "nedoličnog ponašanja", a Delta erlajns se kasnije izvinila putnicima zbog kašnjenja.

- Neki od članova našeg tima nisu se poneli baš najbolje. Od svih u našem timu očekujemo učtivost i profesionalnost u svim situacijama, a ono čemu ste vi svedočili bilo je daleko od toga. Žao nam je što danas nismo uspeli da ispunimo obećanja svog brenda - piše u zvaničnom izvinjenju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Avion prinudno sletio zbog tuče stjuardesa (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Feb.2016

LONDON - Avion Delta erlajnsa sa 300 putnika morao je prinudno da sleti pošto su se tokom leta potukle dvije stjuardese, objavio je danas Dejli star...Stjuardese su se potukle nakon 40 minuta leta zbog "nesuglasica oko posla"...Treća stjuardesa, koja je pokušala da ih smiri, dobila je udarac u glavu...Kada...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.