Ruždi piše roman o Obami i Trampu

Izvor: N1 televizija, 07.Feb.2017, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruždi piše roman o Obami i Trampu

Novi roman pisca Salmana Ruždija govoriće o vremenu u doba bivšeg američkog predsednika Baraka Obame, ali i o novom predsedniku Donaldu Trampu, saopštili su izdavači.

Pisac, najpoznatiji po romanima "Deca ponoći" i "Satanski stihovi", radi na novoj knjizi o američkom životu od dolaska Baraka Obame u Belu kuću 2009. godine. Roman "Zlatna kuća" naćiće se knjižarama u septembru.

Izdavačka kuća "Random hause" (Random House) saopštila je da će se nova knjiga >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Salmana Ruždija baviti svime, od stvaranja konzervativnog Pokreta čajanka 2009. godine, politike identiteta, do uspona izvesnog "medijski snalažljivog nevaljalca" neobično obojene kose, navodi agencija AP.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Salman Ruždi piše roman o vremenu Obame i Trampa

Izvor: Radio 021, 07.Feb.2017

Novi roman pisca Salmana Ruždija govoriće o vremenu bivšeg američkog predsednika Baraka Obame, ali i o novom predsedniku Donaldu Trampu, saopštili su izdavači...Pisac, najpoznatiji po romanima "Deca ponoći" i "Satanski stihovi", radi na novoj knjizi o američkom životu od dolaska Baraka Obame...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.