Ronioci pronašli još četiri tela

Izvor: VOA, 24.Jan.2015, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronioci pronašli još četiri tela

Do sada, izvučeno je 69 tela žrtava iz aviona na letu 8501 "Er Azije", koji se srušio sa 162 putnika i članova posade, na putu od drugog najvećeg indonežanskog grada Surabaje, do Singapura...

Indonežanski ronioci pronašli su još četiri tela na dnu mora, dok traju pripreme da se trup aviona "Er Azije" koji se srušio pred  Novu godinu izvuče iz vode.

Član ekipe koja se bavi pronalaženjem ostataka aviona i tela žrtava izjavio je da su novi posmrtni ostaci >> Pročitaj celu vest na sajtu VOA << pronađeni u blizini olupine aviona na dnu Javanskog mora na dubini od oko 30 metara.

Jaka struja sprečila je ronioce da uđu u trup aviona sve do juče, kada su izvukli tela šest žrtava koja su i dalje bila vezana u svojim sedištima.

Do sada, izvučeno je 69 tela žrtava iz aviona na letu 8501 "Er Azije", koji se srušio sa 162 putnika i članova posade, na putu od drugog najvećeg indonežanskog grada Surabaje, do Singapura.

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.