Rogozin: Dođite na Krim, nema bezbednijeg mesta

Izvor: BKTV News, 12.Apr.2014, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rogozin: Dođite na Krim, nema bezbednijeg mesta

Zamenik ruskog premijera Dmitrij Rogozin je danas pozvao turiste da posete poluostrvo Krim, istakavši da je to jedno od najbezbednijih mesta u Rusiji s obzirom na tamošnje prisustvo Crnomorske flote.

“Letnja turistička sezona će biti u potpunosti spremna”, rekao je Rogozin u razgovoru sa studentima Univerziteta Južnog Urala.
On je dodao da će glavni problem predstavljati transport turista, ali ohrabruje to što su već počeli radovi na izgradnji mosta preko Kerčkog >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << moreuza, koji razdvaja poluostrvo Kerč od ruskog Tamanskog poluostrva.
“Naravno, putujte tamo. Podržite stanovnike Krima, uključujući svojim dolaskom. Njima će biti drago”, odgovorio je Rogozin na pitanje studenata, dodajuci da je na Krimu “bezbednije nego igde drugde, s obzirom da se tamo nalazi Crnomorska flota”.
Izvor: tanjug.rs
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Rogozin: Dođite na Krim, bezbedno je

Izvor: B92, 12.Apr.2014

Dmitrij Rogozin, zamenik ruskog premijera, danas je pozvao turiste da posete poluostrvo Krim, istakavši da je to jedno od najbezbednijih mesta u Rusiji s obzirom na tamošnje prisustvo Crnomorske flote.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.