Radnik banke u Skoplju iz trezora ukrao 2,2 miliona evra

Izvor: N1 televizija, 11.Apr.2017, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik banke u Skoplju iz trezora ukrao 2,2 miliona evra

Radnik NLB banke u Skoplju ukrao je iz trezora dva miliona i 270.000 evra, potvrdilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije.

Kako navodi policija, 40-godišnji službenik banke, uzeo je taj novac iz glavnog trezora banke, stavio ga u kese, a da to nisu primetili ni kolege ni obezbeđenje, i nestao je u nepoznatom pravcu.

Lokalni mediji prenose da je krađu juče oko 17 sati otkrio direktor trezora banke, a policija je saopštila da traga za osumnjičenim, za kojim je raspisana poternica.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PLJAČKAŠ BANKE IZ SKOPLJA: Radnik maznuo 2.2 miliona evra i nestao bez traga

Izvor: Kurir, 11.Apr.2017

...Prema policiji, 40-ogodišnji B S koji je zaposlen u banci, uzeo je taj novac iz glavnog trezora banke, stavio ga u kese, a da to nisu primetili ni kolege ni obezbeđenje i nestao u nepoznatom pravcu..Kako prenose lokalni mediji, krađu je juče nešto pre 1700 otkrio direktor trezora banke, a policija...

Nastavak na Kurir...

NAZAPAMĆENA PLJAČKA: Radnik banke iz trezora ukrao 2,2 miliona evra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2017

Odneo novac i nestao..Radnik NLB banke u Skoplju ukrao je iz trezora dva miliona i 270.000 evra, potvrdilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije...Kako navodi policija, 40-godišnji službenik banke, uzeo je taj novac iz glavnog trezora banke, stavio ga u kese, a da to nisu primetili ni kolege...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.