Izvor: Blic, 26.Jun.2016, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROLERKOSTER ISKOČIO IZ ŠINA Najmanje 11 osoba povređeno u Škotskoj

Najmanje 11 osoba, među kojima devetoro dece, povređeno je danas, kada je rolerkoster iskočio iz šina u zabavnom parku u Madervilu, u Škotskoj, saopštila je policija.

UPDATE: 7 casualties as #rollercoaster derails at #Scotland's M&D theme park – police https://t.co/9pKYuSl9Mq pic.twitter.com/5fo2Dm7Cmr

- Hitne službe intervenišu u zabavnom parku u Madervilu, povređeno je 11 osoba, dvoje odraslih i devetoro dece, ali još nema detalja o težini njihovih povreda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - stoji u saopštenju na zvaničnom Tviter nalogu lokalne policije u Lanarkširu.

Očevici događaja postavili su na društvenim mrežama fotografije ljudi zarobljenih u vagonima rolerkostera, sa glavom naopako i nogama u vazduhu.

Pinfari Inverted coaster "Tsunami" at M&D's park in Scotland derails & crashes into ground - https://t.co/N1XgAnGrXK

Prema izjavama svedoka, rolerkoster je iskočio iz šina i pao u stranu, a na njemu je u tom trenutku bilo sedam ili osam osoba. Posle nesreće, posetioci parka su evakuisani.

Rolerkoster pod nazivom "Vožnja cunamijem" može da se kreće brzinom od 65 kilometara na čas, navodi se na zvaničnom sajtu zabavnog parka.

Vožnja je zabranjena deci mlađoj od 10 godina, a četrnaestogodišnjaci moraju biti u pratnji odraslih.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rolerkoster iskočio iz šina, povređeno 11 osoba

Izvor: Večernje novosti, 26.Jun.2016

Najmanje 11 osoba, među kojima devetoro dece, povređeno je danas, kada je rolerkoster iskočio iz šina u zabavnom parku u Madervilu, u Škotskoj, saopštila je policija Najmanje 11 osoba, među kojima devetoro dece, povređeno je danas, kada je rolerkoster iskočio iz šina u...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.