Pucnjava u Vašingtonu, 11 ranjenih

Izvor: Mondo, 11.Mar.2013, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u Vašingtonu, 11 ranjenih

U pucnjavi koja se dogodila danas u glavnom gradu SAD Vašingtonu ranjeno je 11 ljudi, a jedna osoba je zadobila teže povrede, saopštila je američka policija.

Policija traga za informacijama o dva automobila koja su viđena na mestu pucnjave u vreme incidenta koji se desio u ranim jutarnjim časovima po lokalnom vremenu.

Putnici iz najmanje jednog automobila pucali su na grupu ljudi koja je stajala na trotoaru ispred jedne zgrade u Aveniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Njujork, piše "Vašington post" na svom veb sajtu.



Najmlađa ranjena osoba ima 17 godina. Većina lica zadobila je rane po rukama i nogama, a najteže povređena osoba pogođena je u leđa. Nijedna povreda nije opasna po život.

Oružani incidenti u Vašingtonu su u porastu, naročito u vreme vikenda. U oktobru je u pucnjavama ranjeno ukupno sedam lica.

(Srna)
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

13 osoba ranjeno u pucnjavi iz dva automobila u Vašingtonu

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Mar.2013, 11:56

VAŠINGTON - Policija traga za dva vozila povezana s noćašnjom pucnjavom u Vašingtonu, u blizini zgrade Kapitola.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.