Prostitutke na Tajlandu u crnini: Kršimo zabranu, ali moramo da radimo

Izvor: Press, 27.Okt.2016, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prostitutke na Tajlandu u crnini: "Kršimo zabranu, ali moramo da radimo"

Deset dana nakon smrti voljenog kralja Bumibola Adiliade, tajlandske prostitutke su se vratile na posao.
foto: bulevar.b92.net
Iako u zemlji vlada zabrana bilo kakve vrste zabave punih 30 dana od kraljeve smrti, prostitutke su se vratile na ulicu ranije, ali u crnini. 

Crne haljinice, minići i kožne čizme preplavili su centar Bankoka, a prostitutke kažu da tako žele da odaju počast >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << svom preminulom kralju. 

“Još uvek je jako tiho. Svi su tužni jer je kralj umro, ali mi moramo da nastavimo da radimo da bismo zaradile. Ne preostaje nam ništa drugo, moramo izaći i naći mušterije. Crninu nosimo iz poštovanja“, kažu tajlandske seksualne radnice – “Možda se za dve nedelje sve vrati u normalu, ali mi moramo nadoknaditi novac koji smo izgubile za ovo vreme što nismo radile“.
Kralj je umro u 88. godini života, a bio je monarh sa najdužim stažom na svetu. 

“Mi volimo našu zemlju i našeg kralja. Vojska to razume i zato nam dopuštaju da radimo“

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.