Pretnja bombom kod Bele kuće

Izvor: B92, 10.Apr.2013, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretnja bombom kod Bele kuće

Vašington -- Jedan muškarac je uhapšen danas zbog pretnje bombom ispred ispred Bele kuće, saopštila je policija, koja je utvrdila da je pretnja bila lažna.

Portparol policije Araz Alali izjavio je da je Kšištof Vasik (44) prišao jutros policajcu kod kapije Bele kuće i upozorio ga da će bomba eksplodirati u kamionu koji je bio parkiran u blizini.

Tajna služba je odmah zatvorila okolne ulice i ulaz u obližnu stanicu podzemne železnice a paralelno su izvršili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << inspekciju vozila tražeći eksploziv, prenosi AP.

Ulice su ponovo otvorene čim je utvrđeno da ništa opasno nije pronađeno u kamionu.

Uhapšeni će ostati u pritvoru do pojavljivanja pred sudom.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac prijetio bombom ispred Bijele kuće

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Apr.2013

VAŠINGTON - Jedan muškarac je uhapšen danas zbog prijetnje bombom ispred Bijele kuće, saopštila je policija, koja je utvrdila da je pretnja bila lažna.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Muškarac uhapšen ispred Bele kuće zbog pretnje bombom

Izvor: Telegraf.rs, 10.Apr.2013

Portparol policije Araz Alali izjavio je da je Kšištof Vasik (44) prišao jutros policajcu kod kapije Bele kuće i upozorio ga da će bomba eksplodirati u kamionu koji je bio parkiran u blizini

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.