Povlači se Raul Kastro?

Izvor: B92, 22.Feb.2013, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povlači se Raul Kastro?

Havana -- Kubanski predsednik Raul Kastro pominje mogućnost svog povlačenja, ali ne precizira kada bi to mogao da učini.

Kastro je na povlačenje s položaja aludirao tokom današnjeg susreta s ruskim premijerom Dmitrijem Medvedevim, izveštava AP.

Kubanski predsednik je novinarima rekao da uskoro puni 82 godine, dodajući: "Imam pravo da se povučem, ne mislite li tako?"

Kastro bi u nedelju trebalo da položi zakletvu povodom preuzimanja novog petogodišnjeg mandata.

On je apelovao na Kubance da pažljivo saslušaju njegov govor tog dana, obećavajući da će biti "zanimljiv".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raul Kastro se povlači?

Izvor: Press, 22.Feb.2013

Kastro je na povlačenje s položaja aludirao tokom današnjeg susreta sa ruskim predsednikom Dmitrijem Medvedevom, izveštava AP.. Kubanski predsednik je rekao novinarima kako uskoro puni 82 godine, dodajući: "Imam pravo da se povučem, ne mislite li tako?". Kastro bi u nedelju trebalo da položi...

Nastavak na Press...

Raul Kastro se povlači?

Izvor: Blic, 22.Feb.2013

Kubanski predsednik Raul Kastro pominje mogućnost svog povlačenja, ali ne precizira kada bi to mogao da učini...Kastro je na povlačenje s položaja aludirao tokom današnjeg susreta sa ruskim predsednikom Dmitrijem Medvedevom, izveštava AP...Kubanski predsednik je rekao novinarima kako uskoro puni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.