Potresni snimak poslednjih minuta Stivensa

Izvor: Mondo, 18.Sep.2012, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potresni snimak poslednjih minuta Stivensa

Potresni amaterski snimak sa protesta u Bengaziju tokom koga je ubijen američki diplomata prikazuje kako Libijci izvlače njegovo telo iz zgrade konzulata. Upozoravamo vas na uznemiravajući sadržaj snimka.

Na internetu je osvanuo potresni amaterski snimak pokušajai izvlačenja tela ubijenog američkog ambasadora u Libiji.

Snimak prikazuje grupu Libijaca kako izvlače telo američkog ambasadora, a prema njihovim povicima može se naslutiti da je ambasador u trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izvlačenja još bio živ.

Snimak ide u prilog teorijama kako Kristofer Stivens nije direktno ubijen, već je preminuo od posledica udisanja dima.



"Kunem se, mrtav je!", viče jedan Libijac na snimku, dok drugi upozorava kako je ambasador još živ i da ga što pre treba izneti iz zgrade.

"Mičite se, mičite, još je živ!", čuje se drugi glas, dok treći poziva ostale da odnesu Stivensa do automobila uz komentar: "Živ!Živ! Bog je velik!".

Prema nepotvrđenim informacijama, ambasador je ili već bio mrtav kad je dopremljen u bolnicu ili je preminuo ubrzo pošto je primljen.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Potresni snimak poslednjih minuta američkog ambasadora u Libiji (VIDEO)

Izvor: S media, 18.Sep.2012

Na internetu je osvanuo potresni amaterski snimak pokušaja izvlačenja tela ubijenog američkog ambasadora u Libiji, Kristofera Stivensa...Snimak prikazuje grupu Libijaca kako izvlače telo američkog ambasadora, a prema njihovim povicima može se naslutiti da je ambasador u trenutku izvlačenja još...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.