Porošenko najavio plan za uvođenje prekida vatre

Izvor: Večernje novosti, 16.Jun.2014, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porošenko najavio plan za uvođenje prekida vatre

KIJEV - Ukrajinski predsednik Petro Porošenko izjavio je danas da će ponuditi plan da se na istoku Ukrajine uvede privremeni prekid vatre."Nadam se da će se to dogoditi ove sedmice", rekao je Porošenko na sastanku Ukrajinskog saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu, prenosi Itar-tas s.Kako je javio Rojters, Porošenko je bezbednosnim zvaničnicima preneo da je vladinim snagama dao zadatak da tokom ove nedelje ponovo uspostave kontrolu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nad ukrajinskom granicom sa Rusijom.On je dodao da bi, kada ukrajinske snage uspeju da ponovo uspostave kontrolu nad granicom, trebalo razmotriti uvođenje privremenog prekida vatre, kao i napore neophodne za postizanje mirovnog plana, dodaje britanska agencija.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Porošenko najavio plan za uvođenje prekida vatre

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jun.2014

KIJEV - Ukrajinski predsjednik Petro Porošenko izjavio je danas da će ponuditi plan da se na istoku Ukrajine uvede privremeni prekid vatre.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.