Porodica se udavila spasavajući psa

Izvor: Mondo, 26.Nov.2012, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica se udavila spasavajući psa

Bračni par i njihov sin (16) utopili su se nakon što su ih talasi povukli u more na severu Kalifornije dok su pokušavali da spasu svog psa, saopštile su danas američke vlasti.

Lokalni zvaničnik Dejna Džouns rekla je da je porodica bila na plaži "Velika laguna" severno od mesta Eureka i da su psu bacali štap. Prema njenim rečima, životinju su povukli veliki talasi.

"Dečak je krenuo za psom, a potom je otac krenuo za detetom. Tinejdžer je uspeo da izađe ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pošto nije video oca, on i majka su krenuli u vodu da ga traže. Oboje je povukao okean", rekla je Džounsova.

Lokalni mediji navode da je kćerka pozvala policiju.

Džounsova je dodala da su spasioci pronašli majčino telo dok je more izbacilo telo oca. Telo tinejdžera još nije pronađeno.

Pas je uspeo da izađe iz vode.

(Srna)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spašavajući psa utopila se tri člana porodice

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Nov.2012

SAKRAMENTO - Bračni par i njihov 16-ogodišnji sin utopili su se nakon što su ih talasi povukli u more na sjeveru Kalifornije dok su pokušavali da spasu svog psa, saopštile su danas američke vlasti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Spasavali psa pa se udavili

Izvor: Vesti-online.com, 26.Nov.2012

Bračni par i njihov 16-ogodišnji sin utopili su se, pošto su ih talasi povukli na severu Kalifornije dok su pokušavali da spasu svog psa, saopštile su danas američke vlasti. ..Ilustracija: Porodica spasavala psa, talasi ih odvukli u more..Lokalni zvaničnik Dejna Džouns rekla je da je porodica...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.