Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jun.2017, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljski specijalci našli jednu od dve izgubljene šok bombe

Poljski policajci uspeli su da pronađu jednu od dve izgubljene svetlosno-zvučne granate koje su im prošle sedmice nespretno ispale iz helikoptera tokom akcije na jugu Poljske, a sada po livadama i šumama pokušavaju da nađu i drugu.

Poljski policajci razmileli su se sada s detektorima metala po livadama na trasi leta helikoptera iz koga su im ispale granate namenjene privremenom onesposobljavanju mase ili protivnika, ali koje bi uz neoprezno rukovanje eventualnog nalazača >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << mogle da eksplodiraju i nanesu ozbiljne povrede.

"U nedelju su u potragu krenuli antiteroristi iz Krakova i našli su u zelenilu jednu granatu. Bila je neoštećena. Tragamo sada za drugom", kazao je televiziji TVN24 Sebastijan Glenj iz policije u Krakovu.

Blam komandosa poljske policije desio se pre nedelju dana prilikom operacije protiv nelegalnih plantaža marihuane u Vitovu na jugu Poljske kada su tokom leta izgubili granate, a paradoksalno snimak zlosrećnog leta su postavili sami policajci iz jedinica u Žešovu i Lublinu da se pohvale akcijom protiv narko mafije.

Granate su ispale jednom od komandosa iz pancir prsluka dok je u letu visio na užetu ispod helikoptera. Ako istraga pokaže da je to zbog njegovog nemara, preti mu do tri godine zatvora.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mukice: Poljski specijalci našli jednu od bombi

Izvor: Mondo, 13.Jun.2017

Poljski policajci uspeli su da pronađu jednu od dve izgubljene svetlosno-zvučne granate koje su im prošle sedmice "ispale iz helikoptera" tokom akcije na jugu Poljske...Foto: Youtube/Screenshot..Mučeni policajci sada po livadama i šumama južne Poljske pokušavaju da nađu i drugu...Policajci su...

Nastavak na Mondo...

Poljski specijalci našli jednu od dve izgubljene šok bombe

Izvor: Beta, 13.Jun.2017

Poljski policajci uspeli su da pronadju jednu od dve izgubljene svetlosno-zvučne granate koje su im prošle sedmice nespretno ispale iz helikoptera tokom akcije na jugu Poljske, a sada po livadama i šumama pokušavaju da nadju i drugu.Poljski policajci razmileli su se sada s detektorima metala po livadama...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.