Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Avg.2013, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljaci prodaju decu preko oglasa

Na poljskim sajtovima za male oglase počele su da se pojavljuju ponude prodaje nerođene dece parovima koji ne mogu da imaju svoju, pa jedna Poljakinja tako traži za nerođenu bebu 5.000 evra.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poljska: Nerođena beba 5.000 evra

Izvor: B92, 28.Avg.2013

Varšava -- Na poljskim sajtovima za male oglase počele su da se pojavljuju ponude prodaje nerođene dece parovima koji ne mogu da imaju svoju...Jedna 17-godišnjakinja ponudila je na prodaju nerođenu bebu za 5.000 evra, uz garancije da pazi na sve što treba trudnica u interesu bebe, a uz oglas prilaže...

Nastavak na B92...

Prodaju nerođenu bebu za 5.000 evra

Izvor: Radio 021, 28.Avg.2013

Na poljskim sajtovima za male oglase počele su da se pojavljuju ponude prodaje nerođene dece parovima koji ne mogu da imaju svoju.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.