Pokušao sam da spasem devojčice

Izvor: B92, 17.Avg.2011, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pokušao sam da spasem devojčice"

Berlin -- Otac danskih devojčica, koje su žive spaljene u autu, prilikom saslušanja rekao da je u pitanju nesreća i da su njegove opekotine posledica spasavanja dece.

Državni tužilac u Potsdamu Ralf Roggenbuk saopštio je da se izjave oca proveravaju i da o njihovoj verodostojnosti ne može ništa da kaže, jer je istraga u toku.

Medij javljaju da se od tehničke analize vozila očekuju ključna saznanja za razrešenje slučaja, kao i od rezultata sudske medicine, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi trebalo da pokažu da li su deca bila opijena ili uspavana.

Otac Peter Tue, za sada, važi kao svedok nesreće, "ali to, u svakom slučaju, može brzo da se promeni", prenose mediji stavove istražnih organa.

U autu, čiji su ostaci pronadjeni prošlog petka u jednoj šumi u nemačkoj pokrajini Brandenburg su, kako navode mediji, izgorele su dve sestre - devetogodišnja Line Sofie. i desetogodišnja Marlene Marie iz Danske.

Nemacki mediji pišu da bi pozadina dogadjaja mogla da bude svadja izmedju roditelja oko prava na posećivanje devojčica, ali se, prema saznanjima istrage, ne isključuje ni mogućnost tehičkog defekta na autu. Policija nastoji pre svega da razjasni na koji način je auto zapaljen, a mediji pišu da su deca sedela na zadnjem sedištu auta i bila zavezana pojasevima.

Državno tužilaštvo u Potsdamu saopštilo je početkom ove sedmice da je oboje dece je bilo živo u trenutku izbijanja vatre, ali da je sam tok dešavanja i dalje nejasan.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otac spaljenih devojčica: Nisam kriv!

Izvor: S media, 17.Avg.2011

Otac devojčica, koje su žive spaljene u autu izjavio da nije kriv i da je pokušao da ih izvuče iz auto u plamenu. Izjave se proveravaju i istraga je u toku. ..Otac danskih devojčica, koje su žive spaljene u autu, Peter Tue R. je prilikom prvog saslušanja rekao da je u pitanju bila nesreća i...

Nastavak na S media...

DEVOJČICE IZGORELE U AUTU, OTAC TVRDI DA JE NESREĆA!

Izvor: Kurir, 17.Avg.2011

BERLIN - Otac danskih devojčica, koje su žive spaljene u autu, Peter Tue R. je prilikom prvog saslušanja rekao da je u pitanju bila nesreća i da su njegove opekotine, posledica spasavanja dece, javljaju danas nemački mediji...Državni tužilac u Potsdamu Ralf Rogenbuk saopštio je da se izjave oca...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.