Pogubljeni ekstremisti odgovorni za napad na Baliju

Izvor: Blic, 08.Nov.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogubljeni ekstremisti odgovorni za napad na Baliju

U Indoneziji su pogubljena trojica muslimanskih ekstremista osuđenih na smrt zbog bombaških napada na Baliju 2002. godine kada je poginulo više od 200 ljudi, saopštila je danas TV stanica "TvUan" pozivajući se na neimenovane izvore.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Indonezija: Pogubljenje ekstremista

Izvor: B92, 08.Nov.2008

Džakarta -- U Indoneziji su pogubljena trojica muslimanskih ekstremista osuđenih na smrt zbog bombaških napada na Baliju 2002. kada je poginulo više od 200 ljudi... Kako je navela televizijska stanica TVUan, pozivajući se na neimenovane izvore, posle ponoći pogubljeni islamisti Imam Samudra i braća...

Nastavak na B92...

Java: Sukobi zbog pogubljenih ekstremista

Izvor: Mondo, 09.Nov.2008, 13:37

Hiljade Indonežana izašlo je u nedelju na ulice gradova Tengaluna i Seranga na Javi da bi prisustvovali ispraćaju trojice muslimanskih ekstremista koji su pogubljeni zbog bombaških napada na Baliju 2002, a na nekim mestima došlo je do sukoba njihovih pristalica sa policijom.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.