Izvor: RuskaRec.ru, 17.Jan.2017, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peskov otkrio Skaramučiju: Rusi radije jedu svoje delikatese, nego sneg

Ekonomska ograničenja mogu imati i suprotan efekat, ocenio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov, komentarišući izjavu Trampovog savetnika za saradnju sa privredom Entonija Skaramučija koji je utvrdio kako su sankcije ujedinile Ruse, i da su spremni i sneg da jedu da bi preživeli.  Trampov savetnik: Rusi su u stanju da jedu sneg kako bi preživeli Kada je reč o metaforama kakva je Skaramučijeva sa tim se verovatno može složiti, mada bih ja precizirao, da Rusi, ipak, radije jedu svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << ukusne delikatesne proizvode, nego sneg, a kojih ima sve više i više, zahvaljujući upravo sankcijama, rekao je Peskov, prenosi agencija Lenta. On je takođe naglasio da se o beskorisnosti sankcija odavno i mnogo puta govoreno.  Rusija neće zavisiti od uvoza namirnica Savetnik izabranog američkog predsednika Entoni Skaramuči rekao je na marginama Svetskog ekonomskog foruma u Davosu u Švajcarskoj da su restriktivne mere Vašingtona imale suprotan efekat zbog karaktera žitelja Rusije, dodavši da Donald Tramp veoma ceni ruski narod. 

Nastavak na RuskaRec.ru...






Povezane vesti

Trampov savetnik: Rusi su u stanju da jedu sneg kako bi preživeli

Izvor: RuskaRec.ru, 17.Jan.2017

Na svetskom ekonomskom forumu u Davosu održan je sastanak rukovodioca ruskog Fonda direktnih investicija Kirila Dmitrijeva i Entonija Skaramučija, savetnika izabranog američkog predsednika, zaduženog za saradnju sa privredom. . Skaramuči je jedini nezvanični predstavnik Trampovog tima na Davoskom...

Nastavak na RuskaRec.ru...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.