Izvor: Blic, 11.Feb.2016, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao helikopter grčke mornarice, poginule tri osobe

Prilikom pada helikoptera grčke mornarice na malom ostrvu Kinaros u istočnom Egejskom moru, poginula su tri člana posade, rekao je danas neimenovani zvaničnik grčkog Ministarstva odbrane.

#Greek #navy #helicopter crashes in #Aegean, killing three

https://t.co/AX7vWGmwKv pic.twitter.com/cR0LZm9hh2

- Helikopter tipa "Agusta Bel" učestvovao je u vojnoj vežbi. On je poletio sa fregate koja plovi u ovoj oblasti i nestao sa radara jutros poslije ponoći. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ostaci helikoptera su pronađeni kod ostrva Kinaros - navodi se u saopštenju iz Ministarstva odbrane.

Turske vlasti su rekle da grčka spasilačka akcija treba da bude koordinisana sa turskim vlastima, s obzriom da se akcija potraga i spasavanja odvija u okviru turskog pomorskog područja.

Kinaros je ostrvce u blizini ostrva Amorgos.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srušio se helikopter grčke mornarice, ima mrtvih

Izvor: B92, 11.Feb.2016

Atina -- Helikopter grčke mornarice srušio se rano jutros u blzini ostrva Kinaros u istočnom Egejskom moru, a prilikom pada poginula su tri člana posade...Helikopter tipa "Agusta Bel" učestvovao je u vojnoj vežbi, navedeno je iz grčkog Ministarstva odbrane...Prema njegovim rečima, helikopter...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.