PUCALI U MASU I VIKALI: Ovo vam je za Siriju, Alahu Akbar!

Izvor: Kurir, 14.Nov.2015, 02:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCALI U MASU I VIKALI: Ovo vam je za Siriju, Alahu Akbar!

U koncertnu dvoranu Bataklan u Parizu upalo je nekoliko naoružanih napadača koji su pucajući u vazduh uzvikivali "Ovo je za Siriju" i "Alahu Akbar".

Prema navodima medija, mladi muškarci sa kalašnjikovima u rukama drže između 60 i 100 talaca u dvorani u kojoj je bio u toku koncert grupe "Eagles of Death Metal". Dvojica ili trojica mladića koji su pucali u dvorani nisu imali maske, kažu očevici. Kako javlja "Frans 24" napadači su pucali u prisutne. Mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << spekulišu o broju žrtava u i ispred dvorane.

Veliki broj policajaca nalazi se ispred dvorane, gde se, prema medijskim izveštajima, sukobila sa još dvojicom ili trojicom napadača.

Iz pravca dvorane čuju se detonacije.

Autor: Agencija TANJUG
Pogledaj vesti o: Sirija,   Pariz

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija počela akciju oslobađanja talaca

Izvor: Beta, 14.Nov.2015

Francuske policijske snage napale su koncertnu dvoranu u Parizu u kojoj teroristi drže oko 100 talaca, potvrdilo je nekoliko izvora na elektronskim medijima.Nekoliko sinhronizovanih terorističkih napada izvršeno je večeras u Parizu, u kojima ja ubijeno najmanje 60 ljudi, a napadači su zauzeli i...

Nastavak na Beta...

Teroristi pucali i vikali: Ovo je za Siriju! Alahu Akbar!

Izvor: Press, 14.Nov.2015

U koncertnu dvoranu Bataklan u Parizu naoružani napadači pucali su u vazduh i uzvikivali "Ovo je za Siriju" i "Alahu Akbar", javljaju francuski mediji. .        Prema navodima medija, mladi muškarci sa kalašnjikovima...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.