PRAVNA DRŽAVA:Keriju kazna zbog (ne)čišćenja snega

Izvor: Mondo, 31.Jan.2015, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAVNA DRŽAVA:Keriju kazna zbog (ne)čišćenja snega

Američki državni sekretar Džon Keri, praktično čovek broj dva u nomenklaturi vlasti u SAD, moraće da plati 50 dolara kazne zato što nije počistio sneg ispred svoje kuće u Bostonu.

Foto: AP Photo

Nakon što je ove nedelje u državi Masačusets napadalo 60-ak centimetara snega, gradonačelnik Bostona Martin Volš zapretio je da će kazniti sve one koji se budu oglušili o naredbu da počiste trotoare ispred svojih kuća, prodavnica i firmi. Radnici odradili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << posao

Televizija NECN navodi da je Keri unajmio radnike koji su u međuvremenu uklonili nagomilani sneg ispred njegove kuće.

Da se nije šalio, svedoči kazna koja je stigla na Kerijevu adresu u vreme kada se američki državni sekretar nalazio u Saudijskoj Arabiji na sahrani kralja Abdulaha.

Kerijev portparol je rekao da će državni sekretar odmah platiti kaznu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.