POGREŠI ČOVEK: Naručili kafu, dobili 33 kilograma kokaina

Izvor: Telegraf.rs, 19.Dec.2014, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGREŠI ČOVEK: Naručili kafu, dobili 33 kilograma kokaina

- Zaposleni u pržionici jutros je otvorio kontejner koji je dostavljen i uz kafu pronašao paket sa 33 kila kokaina - saopštila je berlinska policija

Kompanija za prženje kafe u Berlinu uz svoju uobičajenu pošiljku kafe iz Brazila dobila je i neočekivani dodatak – pakovanje kokaina, saopštila je danas nemačka policija.

- Zaposleni u pržionici jutros je otvorio kontejner koji je dostavljen i uz kafu pronašao paket sa 33 kila kokaina – saopštila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << berlinska policija.

Policija je konfiskovala narkotik iz pošiljke koja je iz Brazila u nemačku prestonicu stigla preko luke Bermerhaven, piše AFP.

Berlinska policija sada istražuje ko je poslao drogu i zašto ona nije otkrivena pre dolaska do pržionice kafe.

(Telegraf.rs / Tanjgu)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.