Ovo je priča o ženi koja je bila mrtva 10 godina

Izvor: Mondo, 27.Nov.2015, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je priča o ženi koja je bila "mrtva" 10 godina

Devojka iz Kine koja je nestala još 2005. godine nakon svađe sa roditeljima, pronađena je dekadu kasnije u jednom internet kafeu, tokom rutinske provere kafea od strane policije.

Foto: thinkstock/guliver/gettyimages

  Tada devojčica, a sada devojka Xiao Yun (Mali oblak), napustila je porodicu u mestu Zhejiang, istočna Kina, i od tada koristila lažnu ličnu kartu.

Interesantno je da je proteklu deceniju živela u internet kafeu, dok se u javnim kupatilima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kupala i potom iznova vraćala u internet kafe, prenosi klanrur.rs.

Sve vreme je igrala igru Crossfire, izuzetno popularni klon Counter Strikea u azijskim zemaljama i da je postala tako dobra u ovom FPSu da je počela da naplaćuje lekcije i treninge drugim igračima, što joj je omogućilo da se izdržava.

Roditelji Yun su mislili da je ona zaista mrtva te su je izbrisali iz registra svoje porodice, ali su, na inicijativu policije, ipak ponovo udruženi sa svojom ćerkom. Ona je inače morala da plati kaznu od oko 160 dolara zbog posedovanja lažne lične karte, ali izgleda da ne postoji kazna za to što je pobegla od kuće i što su ostali mislili da je preminula.

Ovo inače nije prvi sličan slučaj u Kini - 2006. je čovek takođe "pobegao od kuće" i nastavio svoj život u internet kafeu, doduše igrajući MMO igru i finansirajući svoju egzistenciju prodajom virtuelnog novca u igri.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Još jedna neverovatna priča

Izvor: Mondo, 27.Nov.2015

Devojka za koju se smatralo da je mrtva od 2005. godine, pronađena u internet kafeu...Foto: KlanRuR.rs Internet kafe..Devojka iz Kine koja je nestala još 2005. godine nakon svađe sa roditeljima, pronađena je dekadu kasnije u jednom internet kafeu, tokom rutinske provere kafea od strane policije....

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.