Izvor: Blic, 10.Jun.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovca pobegla sa klanja

Ovca pobegla sa klanja

Ovca Majfenvaj pošteđena je odlaska na klanicu nakon što je uspela da pobegne sa farme u stilu dostojnom Džejmsa Bonda. Majfenvaj je skočila u jezero i preplivala 30 metara do ostrvceta na kome je preživela hraneći se narcisima. Ona je provela šest nedelja na ostrvu pre nego što je farmer Filip Robinson iz Nanerča, u blizini Molda u Velsu, uspeo je da je vrati kući. Posle svega, odustao je od namere da je zakolje i ona je sad njegov kućni ljubimac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Ubio psa jer je smetao vernicima

Sud u Kostariki osudio je jednog sveštenika na 30 dana zatvora zato što je dao da se usmrti Kamila, kuja lutalica, pod izgovorom da smeta vernicima za vreme mise jer laje. Karlos Artavija, paroh opštine Tibas, na severu glavnog grada San Hosea, odlučio je u januaru da se oslobodi Kamile, koja je imala običaj da prisustvuje božjoj službi i sahranama. Lokalno stanovništvo, koje je volelo kuju, mobilisalo se i podnelo tužbu protiv sveštenika.

Progutala 10 kutija kokica za 12 minuta

Sonja Tomas, zvana Crna Udovica, progutala je 10 kutija kokica za 12 minuta i još dve u plej-ofu i tako pobedila na takmičenju koje je organizovao MTV u Holivudu i Hajlendu u Los Anđelesu. Tomasova, koja ima 51 kilogram, nagrađena je za ovaj podvig korpom punom poklona u vrednosti od oko 10.000 dolara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.