Otvoren prvi hotel sa pet zvezdica za džihadiste

Izvor: Blic, 06.Maj.2015, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren prvi hotel sa pet zvezdica za džihadiste

Za džihadiste terorističke organizacije Islamska država u Mosulu je otvoren prvi hotel sa pet zvezdica.

Džihadisti će boraviti u Ninava internešenel hotelu, koji je bio jedan od najluksuznijih hotela u Iraku.

Sada će u njegove 262 sobe boraviti teroristi i oni koji podržavaju Islamsku državu. Na prostoru oko objekta istaknute su mnogobrojne zastave Islamske države.

Od drugih hotela se razlikuje po tome što nema bar, jer je alkohol strogo zabranjen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u hotelu. Šampanjac je zamenila "koka-kola", a voda vino.

Hotel džihadista ima bazen, teniske terene i teretanu, promoviše se na "Tviteru", a na otvaranju 1. maja muslimani su mogli da borave besplatno.

Profesor Univerziteta u Denveru Nader Hašemi smatra da je ovim poslata upozoravajuća poruka svetu da Islamska država nije prolazni fenomen.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.