Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Avg.2017, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazan rok koncert u Roterdamu zbog terorističke pretnje

Holandska policija otkazala je u poslednjem trenutku večerašnji rok koncert u Roterdamu zbog povezanosti sa terorističkom pretnjom, sapšteno je iz koncertne dvorane gde je događaj trebalo da se održi.

"U vezi terorističke pretnje, koncert (američke) grupe Alah-Las (Allah-Las) neće danas biti održan po naređenju policije", saopšteno je na Tviter nalogu dvorane Masilio (Maasilio).

Kalifornijska rok grupa Alah-Las trebalo je večeras u 20.30 da nastupi Roterdamu, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << a vrata sale trebalo je da budu otvorena u 19.30.

Policajci opremljeni pancirima raspoređeni su blizu dvorane koja ima kapacitet oko hiljadu ljudi, prenosi javna holandska televizija NOS.

Zgrada je evakuisana i desetine gledalaca je vraćeno, a antiteroristička jedinica Specijalne intervnecionističke službe došla je na lice mesta, navodi se u saopštenju.

Kako navodi agencija Frans pres roterdamska policija nije večeras bila dostupna.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Roterdam: Otkazan koncert zbog pretnji, uhapšen vozač

Izvor: B92, 23.Avg.2017

Roterdam -- Policija u Roterdamu uhapsila je vozača jednog kombija sa španskim tablicama nakon dobijanja terorističkih pretnji...Zbog pretnji je otkazan koncert američkog rok benda "Allah-Las" ...Gradonačelnik Roterdama Ahmed Abutaleb je izjavio da je u blizini koncertne dvorane pronađen kombi...

Nastavak na B92...

Otkazan rok koncert u Roterdamu zbog terorističke pretnje

Izvor: N1 televizija, 23.Avg.2017

Holandska policija otkazala je u poslednjem trenutku rok koncert u Roterdamu zbog povezanosti sa terorističkom pretnjom, saopšteno je iz koncertne dvorane gde je događaj trebalo da se održi. Gradonačelnik Roterdama je rekao da je, nakon dojave španske policije, u blizini dvorane pronađen autobus...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.