Otac iz pakla: 1.000 lajkova ili ga puštam

Izvor: Mondo, 20.Jun.2017, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac iz pakla: "1.000 lajkova ili ga puštam"

Jedan muškarac iz Alžira moraće da provede dve godine u zatvoru zato što je ugrozio život svog malog sina - držao ga je kroz prozor na 15. spratom za majicu, dok je drugom rukom snimao šta radi...

 Nesavesni roditelj je suludi snimak odmah okačio na društvenu mrežu Facebook i ispod njega napisao: "1.000 lajkova ili ga puštam".

Dečak je visio na visini višoj od 45 metara.

Nakon objavljenog klipa brzinom munje društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je krenuo gnev, nakon čega je otac iz pakla ubrzo uhapšen.

Familija iz pakla! Pretukli snaju na ulici (VIDEO)

On je juče osuđen na dve godine zatvorske kazne.

U presudi se navodi da je muškarac iz Alžira to uradio da bi "zaradio" lajkove na Facebooku, ali je time ugrozio život sopstvenog deteta.

----------------------------------------------

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store - PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Otac iz pakla: "1.000 lajkova ili ga puštam"

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jun.2017

Jedan muškarac iz Alžira moraće da provede dve godine u zatvoru zato što je ugrozio život svog malog sina - držao ga je kroz prozor na 15. spratom za majicu, dok je drugom rukom snimao šta radi....Nesavesni roditelj je suludi snimak odmah okačio na društvenu mrežu Facebook i ispod njega napisao: "1.000...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.