Izvor: Blic, 26.Okt.2016, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oštećena Trampova zvezda na Holivudskoj stazi slavnih

Zvezda Donalda Trampa na Holivudskoj stazi slavnih oštećena je rano jutros, a policija Los Anđelesa pokrenula je istragu tim povodom.

Donald Trump's Walk of Fame star was vandalized with a sledgehammer this morning https://t.co/xZKkwlJACA pic.twitter.com/8AfbZ8RCSq

Inspektorka Megan Edžiler kaže da su istražitelji pozvani na lice mesta rano jutros nakon navoda da je Trampova zvezda uništena udarcima čekića.

Počinilac Džejmi Otis priznao je da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odgovoran za štetu, prenosi AP.

On je za holivudski portal "Dedlajn" rekao da mu je namera bila da ukloni Trampovu zvezdu kako bi se od njene prodaje isplatio novac za 11 žena koje su optužile Trampa za seksualno uznemiravanje, što je on negirao.

A vandalism investigation is underway at Trump's Hollywood Walk of Fame star, after it was destroyed by sledgehammer https://t.co/2Rf6iN3kPF pic.twitter.com/KUq4ZkdxNU

Edžilerova kaže da je upoznata sa pisanjem portala, ali da ne može da komentariše da li je Otis osumnjičen.

Tramp je dobio zvezdu 2007. godine u znak priznanja zbog rada u jednom rijaliti šou televizije "NBC".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.