On nosi Nike, a ona? FOTO

Izvor: Mondo, 23.Jul.2016, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On nosi "Nike", a ona? FOTO

Napaljeni par uslikan je usred belog dana kako ima seks tik pored prometne saobraćajnice u Minsku, Belorusija.

Man wearing Nike jumper has sex with bent over girlfriend in middle of a PAVEMENT https://t.co/s5PNGDqUlQpic.twitter.com/HsW8psATzq

— OneNewsSource (@OneNewsSource) July 23, 2016

Građani koji su fotografisali nesvakidašnju scenu rekli su da ih je ujutro probudio glasan zvuk, a kad su izašli na prozor videli su dvoje mladih kako imaju seksualni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << odnos nasred ulice.

Najverovatnije su se vraćali iz izlaska, ali nisu mogli da izdrže do kuće.

Mladić je na sebi imao crnu duksericu s belim “Nike” znakom,  pantalone su mu bile spuštene do članaka, dok se devojka pridržavala rukama za asfalt.

Ukoliko budu identifikovani, razuzdani par platiće paprenu novčanu kaznu zbog seksa nasred ulice.

Fotografija seksa dvoje mladih iz Minska preplavila je društvene mreže.

Naučimo nešto od Belorusa!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

(FOTO) OVAKAV SEKS NASRED ULICE JOŠ NIJE VIĐEN: Nasred trotoara skuvikao panalone, a ona se...

Izvor: Kurir, 24.Jul.2016, 12:24

...Kako su preneli strani mediji, momak je na sebi imao crnu duksericu, pantalone su mu bile spuštene, a devojka se pridržavala da ne padne..Nadležni u Minsku traže ovaj razuzndani par da bi im se naplatila kazna za remećenje javnog reda i mira

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.