ODGOVOR NA NOVE TRUPE SAD? Pjongjang lansirao JOS JEDNU RAKETU

Izvor: Blic, 28.Maj.2017, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODGOVOR NA NOVE TRUPE SAD? Pjongjang lansirao JOS JEDNU RAKETU

Prema informacijama Južne Koreje, Severna Koreja lansirala je još jedan projektil, za koji se veruje da je balistička raketa, prenosi "Raša tudej".

Kako je javljeno, projektil je lansiran iz Vonsana u Gangvon provinciji prema istoku, odnosno u pravcu Japanskog mora.

"Predsednik je odmah obavešten o situaciji, nakon čega je naredio sastanak Nacionalnog saveta za bezbednost u 7.30 sati po lokalnom vremenu", navedeno je u saopštenju Generalštaba južnokorejske vojske u Seulu.

Interesantno je i da se to dogodilo nakon odluke SAD da pošalju treću udarnu pomorsku grupu, predvođenu nosačem aviona, kao znak jasnog upozorenja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NOVO LANSIRANJE Pjongjang ispalio raketu nakon današnjeg UPOZORENJA SAD

Izvor: Blic, 28.Maj.2017

Prema informacijama Južne Koreje, Severna Koreja lansirala je još jedan projektil, prenosi "Raša tudej"...Interesantno je i da se to dogodilo nakon odluke SAD da pošalju treću udarnu pomorsku grupu, predvođenu nosačem aviona, kao znak jasnog upozorenja...Uskoro opširnije..

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.