OBAMA SE NIJE TELEPORTOVAO NA MARS!

Izvor: Kurir, 04.Jan.2012, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBAMA SE NIJE TELEPORTOVAO NA MARS!

VAŠINGTON - Predsednik SAD Barak Obama nije bio teleportovan na Mars u toku osamdesetih godina prošlog veka, saopštila je Bela kuća.

Američki magazin Vajerd (Wired) navodi da je Obama kao mladić osamdesetih godina prošlog veka učestvovao u tajnom eksperimentalnom programu CIA u okviru kojeg se teleportovao na Mars?!

Tu neverovatnu crticu iz prošlosti sadašnjeg američkog predsednika "ispričala" su dvojica >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << hrononauta - putnika kroz vreme - koji tvrde da su učestvovali u istom eksperimentu sa Obamom.

Štaviše, Endrju Basijago i Vilijam Stilings tvrde da se Obama lažno predstavlja kao i da ne govori istinu o svom vojnom stažu - da je bio učesnik tajnog intergalaktičkog programa CIA.

Dvojica tzv. hrononauta tvrde da je Obama čak dvaput bio na Marsu, ali se ne zna šta je tmao radio!

Naravno, Bela kuća je demantovala da je šef američke države ikada bio na Marsu!
Pogledaj vesti o: Barak Obama

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barak Obama bio na Marsu?

Izvor: B92, 04.Jan.2012

Zaboravite na Havaje, Keniju ili možda neko drugo mjesto rođenja Baraka Obame jer šokantna istina o prošlosti američkog predsednika ne leži u Africi, već u svemiru...Kao mladić, u ranim 80-im godinama prošlog veka, Obama je bio dio tajnog projekta CIA-e za istraživanje Marsa. Tada budući predsednik...

Nastavak na B92...

Najjača teorija zavere ikada: Barak Obama bio na Marsu

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jan.2012, 05:56

Američki predsednik Barak Obama kao mladić je bio na Marsu, tvrde Endrju D. Basijago i Vilijam Stilings. Ta dvojica istraživača svemira i vladinih agenata otkrivaju da su početkom osamdesetih godina prošlog veka zajedno sa Obamom bili deo vladine agencije za istraživanje novih tehnologija - DAPRA...Zapravo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.