Novo na N1: Zalogaj - emisija Renea Bakalovića

Izvor: N1 televizija, 21.Okt.2016, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo na N1: Zalogaj - emisija Renea Bakalovića

Rene Bakalović, vodeći hrvatski stručnjak na području gastronomije, autor je i voditelj nove emisije N1 televizije "Zalogaj" koja će se emitirati subotom od 11.30 sati.

Voditelj i urednik "Zalogaja" kaže da ćemo gledati seriju "prekrasnih problema".

Bakalović otkriva što nas očekuje u prvoj emisiji, koja je zapravo i svojevrsni putopis.

"Kao što je i najavljivano, govorimo o jednoj čaroliji, mislim da to nije ni patetično ni preterano reći. Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << svake godine nekoliko puta prođem Hrvatsku od Baranje do Konavala i neverovatno je koliko novih stvari vidim. Pre dve nedelje bio sam na potezu od Osijeka do Čepina i video u našem farmerstvu, u preradi suhomesnatih proizvoda - robotizaciju. Slavonci odjednom prizvode vrhunski pršut, pomažu im roboti, i ta postrojenja - od farme do gotovog proizvoda su toliko superiorna, ne samo u tehnološkom smilsu, čak i najvećim italijanskim iskoracima. Da nisam vidio, ne bih verovao", kaže Bakalović.

Prva emisija Zalogaj donosi i priču o jednom zagrebačkom mlinu koji je u gastronomskoj funkciji, i jednu zanimljivu vinsku priču iz vinarije na Braču.

Kad je pitanju vinarstvo, Bakalović kaže da možemo biti mirni, govoriti o preporodu i biti ponosni na ono što smo ostvarili na tom području. "Naša najboja vina su sigurno u svetskom vrhu", ocenjuje ovaj stručnjak.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.