Nova porodična tragedija u Nemačkoj

Izvor: B92, 21.Avg.2012, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova porodična tragedija u Nemačkoj

Berlin -- U nemačkoj pokrajini Severna Rajna Vestfalija, koju su ovih dana potresale porodične tragedije, nemačka policija je pronašla mrtvu majku i njeno dvoje dece.

Policija je u Nojsu kod Diseldorfa pronašla leševe i helikopterima traga za mužem i ocem dece, za koga se kaže da je bio nasilan.

Mediji navode da su majka i deca najverovatnije usmrćeni hicima iz vatrenog oružja.

Komšije kažu da je muž stalno tukao ženu, na očigled dece, uzrasta četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i osam godina, zbog čega su susedi zvali u pomoć policiju, javljaju mediji.

Dok policija istražuje slučaj iz Nojsa, mediji podsećaju na tragediju s početka avgusta u Dortmundu, gde je troje dece turskog porekla izgorelo u požaru, a istraga ukazuje na to da je za njihovu smrt kriva njihova 29-godišnja maćeha.

Posle te nesreće, u Esenu je jedna majka ubila svoju sedmogodišnju ćerku, a zatim sebe.

I prošle sedmice je Nemačku potresla priča o ubistvu dece. Tada je jedna žena iz Bavarske ubila svoja dva sina, a zatim i sebe, a par dana pre toga je jedan 44-godišnji otac, takođe iz Bavarske, ubio svoja dva sina, od četiri i deset godina, a zatim se obesio.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemačka: Majka i dvoje dece nađeni mrtvi

Izvor: Mondo, 21.Avg.2012

U nemačkoj pokrajini Severna Rajna Vestfalija, koju su ovih dana potresale porodične tragedije, nemačka policija je pronašla mrtvu majku i njenih dvoje dece...Policija je, kako javljaju danas mediji, u Nojsu kod Diseldorfa, pronašla leševe i helikopterima traga za mužem i ocem dece, za koga se...

Nastavak na Mondo...

Odvrnuo muziku do daske pa pobio ženu i decu

Izvor: Kurir, 21.Avg.2012

NOJS - Nemačka policija otkrila je u ponedeljak kasno uveče leševe 26-godišnje žene i njeno dvoje dece od 5 i 8 godina za koje se pretpostavlja da ih je ubio otac porodice koji je u bekstvu...Tragedija se dogodila u Nojsu, gradu u pokrajini Zapadna Rajna-Vestfalija, objavio je Bild. Za mužem,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.